Udskriv
Sitemap
Forside

Sidste nyt

Jubilæumsskrift

 

Siden starten for 30 år siden har Schebye Teknik udviklet sig til at være en anerkendt rådgiver og leverandør, der har specialiseret sig i sandblæseanlæg og slyngrenseanlæg samt blæsemidler til rensning af alle overflader.

 

Blandt vore kunder og samarbejdsparter i Danmark, findes anlæg med vidt forskellig størrelse og funktion: yderpunkterne i funktionen for sandblæse-processen er således henholdsvis opnåelse af en stor, effektiv ruhedsstruktur på overfladen, der derved kan fastholde enhver beskyttende belægning, og alternativt behandling for at bevare eller genskabe en oprindelig overflade, uden målbar ruhed efter rensningsprocessen.

 

De største anlæg hos vore kunder har en kapacitet, så de kan rense 40 m2 rustent stål pr. minut til en sølvskinnende overflade. For umiddelbart derefter automatisk at beskytte den rensede overflade med primer. Og de mindste anlæg er transportable og kan rense såvel nænsomt som aggressivt på små emner.

Sandblæse- og slyngrenseanlæg anvendes ikke alene til forbehandling af stål og metaller. Også forbehandling eller efterbehandling af glas, plastik, gummi og andre isolerende materialer sker effektivt og miljørigtigt i disse anlæg.

 

Den styrede sandblæse- og slyngrenseproces er især vigtig inden for plast- og flyindustrien, hvor overfladen skal være glat og afvisende, og den helt specielle shot-peeningsproces anvendes på dele til såvel flyindustrien som til forsvarets kampvogne, men også i almindelig civil industri.

 

Genindvindingsanlæg til blæsemidler er igennem årene blevet udviklet. Et tidssvarende anlæg er et såvel driftsøkonomisk som miljørigtigt anlæg, hvor stålsand kan genanvendes ca. 2.000 gange, før det er nedslidt.

 

Relevant rådgivning og behovsanalyse forud for anskaffelse af et anlæg, er et af vore kendetegn.

 


 

 

Schebye Teknik ApS

Fabriksvej 6

DK-5580 Nr. Aaby

Tlf.: (+45) 64 42 22 44

Fax.: (+45) 64 42 23 61

  Grundlagt


 1985

 

Samarbejdspartner for

kvalitetsbevidste brugere af blæsemiddel,

 sandblæseanlæg og slyngrenseanlæg.